Offisiell åpning av Sørreisa bibliotek

I forrige uka var det storstilt åpning av Bølgen i Sørreisa med bibliotek, kulturskole og frivilligsentral.

Fra den gamle kokkeskolen i Sørreisa har Bølgen oppstått. Og med det er det duket for et fruktbart samarbeid mellom de tre aktørene under samme tak. Det første store samarbeidet var om åpningsuka. Mandag sto ordfører Jan-Eirik Nordahl for den offisielle åpninga med musikkinnslag ved kulturskolen. Frivilligsentralen fikk overrakt hjertestarter fra Lions og alle kunne glede seg over de flotte vimplene som barn i Sørreisa har lagd. Dette er en første anledning til å prøve ut samarbeid i praksis og gjøre seg erfaringer om hvordan man best kan utnytte de felles ressursene.

Blant aktivitetene til biblioteket var bokskattejakt for barna og hyllevandring og boktips med ordfører Jan-Eirik Nordahl! Biblioteket har fått større plass og bedre muligheter til å ta imot skoleklasser og barnehager, og til å ha ulike arrangement. Det har allerede vært mange klasser og barnehager i biblioteket og det jobbes med å finne ut hvordan rommet best kan brukes for å skjerme ungene mot distraksjoner. Det snakkes allerede om heldagsopplegg hvor elevene kan prøve ut aktiviteter i kulturskolen, spise på frivillighetssentralen og benytte det fine lekeområdet utenfor.

Vi gleder oss til å følge Sørreisa bibliotek framover!

Se fullstendig program

Se mer på Sørreisa bibliotek sine facebooksider.