Under nordlyset

Under Nordlyset er et formidlingstiltak fra Troms og Finnmark fylkesbibliotek som varer fra oktober 2020 til og med mars 2021 og vil tilby korte forfatterturneer og fysiske besøk til enkelte bibliotek.

Arrangementene er tilgjengelige kun for videregående skoler og folkebibliotek bibliotek i Troms og Finnmark og vil være gratis. Flere av arrangementene vil også kunne strømmes live i sanntid
(NB: fram til litt ut i februar vil strømmingene også bli åpne på grunn av koronarestriksjonene).

For strømmearrangement vil bibliotek kunne ha arrangement i deres bibliotek parallelt med arrangementet som strømmes, og vise det som skjer på skjerm/lerret til deres gjester.

I tillegg til pakken med strømmede arrangement har enkelte bibliotek fått tilbud om fysiske besøk. På grunn av koronapandemien kan vi ikke nå alle med fysiske besøk. 

Fylkesbiblioteket koordinerer turnéene og har laget digitalt promomateriell som stående bannere til strømmebibliotekene, digitale arrangementsplakater og plakater som bibliotekene kan printe ut.

For alle arrangement er biblioteket ansvarlig arrangør lokalt og må ta hensyn til smittevernreglene til FHI. Ved tvil oppfordrer vi til å kontakte kommunale helsemyndigheter. 

Oversikt over forfattere og arrangementer

Oversikt over strømmede arrangementer

For mer informasjon, ta kontakt med Mads Munkvold.

Under Nordlyset er finansiert av Troms og Finnmark fylkesbibliotek, Nasjonalbiblioteket og Sametinget.

Informasjon om:
Forfattere og arrangement
Strømmeoversikt
Arrangører
Materiell