To forfattere på turne i Troms denne uka

Godt frammøte på Skjervøy bibliotek. Foto: Wenche Ratama

Godt frammøte da Siri Broch Johansen besøkte Skjervøy bibliotek. Foto: Wenche Ratama

Prosjektet Folkebibliotek som litteraturhus forsetter å tilby bibliotekene i fylket forfatterbesøk. Denne uka er forfatter og forlagskonsulent Brit Bildøen (Lenvik, Høgtun og Tromsø) og Siri Broch Johansen (Skjervøy, Nordreisa og Lavangen) ute på veien. Siri Broch Johansen holder et foredrag bygd på sin biografi om den samiske pionereren Elsa Laula Renberg.

Vi har fått tilbakemelding fra Skjervøy bibliotek om at det var et godt foredrag hvor Siri Broch Johansen fanget oppmerksomheta til en klasse fra videregående skole og en klasse fra 10. trinn i tillegg til tolv voksne besøkende som også fikk med seg foredraget.