Bokfest – Troms leser nordnorsk

Vi inviterer til bokfest for å markere avslutning av kampanjen Troms leser nordnorsk. Til bokfesten har vi invitert forfatterne Mari Andreassen og Inga Ravna Eira som skal lese fra sine bøker. Det blir også bokprat om utvalgte gode leseropplevelser og trekning av vinnere.

Tid: Onsdag 29. januar 18.00-20.00
Sted: Tromsø bibliotek og byarkiv og på folkebibliotek i fylket.

Alle er hjertelig velkommen til å delta! Enten på Tromsø bibliotek (plan 2) eller via streaming på internett via Tromsø bibliotek sin Youtube-kanal https://www.youtube.com/user/trmsbib (Klikk på videoer)

Se program og mer informasjon

Vi har laget en plakat til markedsføring av bokfesten. Her kan dere legge inn eget kommunevåpen og eventuelt informasjon om ting som skjer lokalt.

Trekkingen vil skje på denne måten:
Først trekkes en vinner av bokgavekort a kr 400 i hver kommune. Deretter trekkes vinner av hovedpremien som er reise, to dagers opphold og deltakeravgift til en av de nordnorske litteraturfestivalene, blant alle som har levert inn lesekort.

Bokfesten vil bli streamet fra kontoen til Tromsø bibliotek slik at dere kan invitere til bokfest i eget bibliotek og følge streamen derfra. Vi foreslår at dere sender personlig invitasjon til de som har levert lesekort og at dere inviterer bredt i tillegg. Tenk så gøy om vinnerne er tilstede når premiene trekkes 🙂

Vår grafiske designer har laget en plakat som minner om innlevering av lesekort som dere kan skrive ut og henge opp. Han vil også lage en plakat for festen som vil bli å finne i denne saken.

Husk å sende alle lesekortene til oss enten som e-post til fylkesbiblioteket@tromsfylke.no eller til Marit Somby, Troms fylkesbibliotek, Postboks 6600, 9296 Tromsø innen 15. januar.

Ta kontakt med Marit hvis dere har noen spørsmål marit.andersen.somby@tromsfylke.no