Sommerles 2019

I Troms deltar bibliotekene i Tromsø, Harstad, Skånland, Lavangen, Bardu, Målselv, Sørreisa, Torsken og Lenvik.

All informasjon om Sommerles vil foregå på Sommerles-bloggen. Passord er tilsendt alle deltagerbibliotekene.

Her er lenke til  Sommerles- promofilmen som dere kan bruke på egen nettside eller Facebookside.

For at alle skal få innleggene som blir lagt ut der er det viktig at hvert enkelt bibliotek abonnerer på bloggen for å få nyhetsvarsler når nye innlegg blir publisert, dette gjøres inne på bloggen. PS: Abonnerte du i fjor, trenger du ikke gjøre det en gang til.

Det finnes også en lukket facebookgruppe som kan brukes til diskusjoner og annet. https://www.facebook.com/groups/124419388053958/ Alle vi som jobber med Sommerles er aktive i denne gruppen. Her svarer vi på spørsmål og deltar i diskusjoner.

Sommerles 2019 blir i år ledet av Snuti (utviklere), Finnmark fylkesbibliotek og Telemark fylkesbibliotek. Vestfold fylkesbibliotek og Vestfoldbibliotekene jobber ved siden av med å utvikle et lesebasert spill til nettsiden med midler fra NB.

Sommerles har også etablert samarbeid med Leser søker bok, med Foreningen les og Norsk lyd-og blindeskriftsbibliotek. Sistnevnte leser i år inn Sommerlesfortellingen (skrevet i år igjen av Mari Moen Holsve) slik at den blir mulig å lytte til som lydfil på nettsiden. Sjekk ut kriteriene for å bli låner ved NLB, slik at du kan tilby det til de lånene som har behov for det.

Her er et flott eksempel på markedsføring. Lenvik bibliotek har laget en brosjyre for å presentere Sommerles for sine lånere.

Fylkeskontakt i Troms:
Linda M. Tindholm, tlf. 777 88 215, e-post: linda.m.tindholm@tromsfylke.no 

BS Eurobibs nettbutikk leverer premiene til kampanjen. Bestillingsfrist var 23. november.

Påmeldingsavgiften til Sommerles regnes ut fra antall bibliotek og elever i deltagerkommunene. Sommerles prisliste – Troms 31 jan 2019  (Bibliotekene som deltok i fjorårets kampanje er automatisk påmeldt 2019-kampanjen.  Fristen for å melde seg av var 15. november 2018)