2019 Biblioteksjefmøte – april

Velkommen til biblioteksjefmøte på Radisson Blu i Tromsø. Møtet starter
tirsdag 2. april klokka 11.00 og avsluttes onsdag 3. april ca. klokka 15.30.

Innhold på møtet:
Folkebibliotek som kunnskapsaktør
Status og planer for Bokåret 2019
Lesesirkel: Alle må ha lest Nøkkerosene av Troms-forfatteren Anne Helene Guddal. Denne er kommet som kulturfond og lett tilgjengelig

Håkon Tveiterås fra Mind: skal holde et foredrag om hvordan man kan jobbe for å få gjennomslag som bibliotekleder. Det vil bli et kort grupparbeid knyttet til foredraget.

Vi skal snakke om samarbeidsformer og felles planlegging. Hvilke forventninger har vi til hverandre? Her blir det gruppearbeid.
På programmet kommer også regionreformen, nasjonal bibliotekdag, nettsider og problemstillinger rundt låneregler/erstatningskrav/lånerhåndtering mm .

Økonomi: Kommunene dekker egne reiseutgifter. Fylkesbiblioteket dekker opphold på hotellet, lunsjer og middag tirsdag kveld. Påmeldingen er bindende. Eventuelle utgifter vi får som følge av avmelding må dekkes av den enkelte.

Velkommen skal dere være!