Juni 2020

MOTTAKER AV ARBEIDSSTIPEND 2020 

Årets arbeidsstipend for litteratur gikk til Tromsø-forfatteren Ingvild Holvik. Hun fikk stipendet i sterk konkurranse med 17 andre kandidater. Les mer på vår ressursside.
 

TILGANG TIL FILMOTEKET 

Fylkesbiblioteket tester ut den nye tjenesten Filmoteket sammen med interesserte bibliotek i Troms. Les mer om tjenesten og se hvilke bibliotek som er med på ressurssiden vår
 

FLERE NYE NETTSIDER LANSERT 

Vi når ikke vår optimistiske målsetning om å ha alle kommunene over på nye nettsider før ferien. Men ti av 19 bibliotek har fått nye sider. Sist ut var Bardu og Senja. Vi regner med å lansere de resterende i løpet av august.  

FOLKEBIBLIOTEK SOM KUNNSKAPSARENA 

 Vi tilbyr digitale søke-workshops i sommer for de som har stille stunder på kontoret og ønsker å øve på søk sammen med andre. Søkekursene vil foregå på Teams og du kan melde deg på et eller flere. Datoene du kan velge mellom er onsdag 8.7, torsdag 16.7 og onsdag 22.7. Meld fra til tanmayo.olsen@tffk.no om hvilke datoer som passer.

SOMMERPÅMINNELSE FRA BASE BIBLIOTEK 

Har biblioteket stengt i sommer? Husk å oppdatere status i BaseBibliotek. På Nasjonalbibliotekets nettsider kan dere lese om hvorfor det er viktig og hvordan det gjøres.  

GOD SOMMER! 

Vi på fylkesbiblioteket ønsker dere alle en god sommer og ser fram til å møtes igjen til høsten!