Rapport fra forfatterbesøk i Kvæfjord

Kvæfjord bibliotek har hatt forfatterbesøk med Ingvild Solstad-Nøis, 19. mars 2015.  Det var dessverre bare åtte stykker foruten forfatteren i snøværet denne torsdagskvelden.  (Yngve Hågensen samlet bare 12 stk på ungdomshuset Fram på Borkenes samme kveld, så vi kan vel ikke være så misfornøyde likevel).  Jeg hadde invitert damene i de to leseklubbene i bygda, og spredt bøkene til Ingvild rundt til dem.  Alle hadde lest den første boka og de fleste hadde også lest bok to.  Jeg samtalte med henne, og etter hvert deltok forsamlingen også.  Vi hadde kaffe og kaker underveis, og jeg tror både Ingvild og tilhørerne syns vi hadde ei trivelig stund sammen.
Jeg hadde gjort følgende forarbeid: Invitert leseklubbdamene spesielt, plakater på butikker og bibliotek, ”løpesedler” i biblioteket, notis i Harstad Tidende under ”Det skjer” fredagen før, samt omtale på bibliotekets hjemmeside og facebookside.  Se innlegg på bibliotekets facebookside.

Rapporten kommer fra biblioteksjefen i Kvæfjord Helga Amdal Stensen