Søk i nordiske samkataloger

Fylkesbiblioteket har tilgang til bibliotekbasene Netpunkt i Danmark og Subito i Tyskland gjennom abonnement og kan bestille fra disse. Lån fra Netpunkt og Subito er gratis.

Norge

Oria
Søk i norske fag- og forskningsbiblioteks felles portal til deres samlede materiale.

Alle kan søke i Oria. Bibliotek må bestille kopier og medier i Bibsys ASK. Tilgang til fulltekst-ressurser i Oria kun ved pålogging med personlig BibsysID og passord. Les mer om Oria.

Biblioteksøk – beta.
Søk og bestill i felles biblioteksbase for norske folkebibliotek og fag- og forskningsbibliotek. Nytt Biblioteksøk vil bli lansert i løpet av 2017. Les mer om nytt Biblioteksøk

Samsøk
Søk og bestill i fylkesvise samkataloger.

Artikler

Norske og nordiske tidsskriftartikler (Norart)
Referanser til artikler i norske og nordiske tidsskrifter og årbøker i norske bibliotek

Tidsskrifter

Norsk samkatalog for periodika (SAMPER)
Referanser til tidsskrifter, årbøker, serier, utenlandske aviser i norske bibliotek

Sverige

Libris
Søk og bestill i felles biblioteksbase for svenske folkebibliotek og fag-og forskningsbibliotek. Lån fra Libris er gratis. Les mer om Libris.

Danmark

Bibliotek
Søk i felles biblioteksbase for danske offentlige bibliotek. Kopier og medier må bestilles i Netpunkt. Fylkesbiblioteket har tilgang til Netpunkt gjennom abonnement.

Finland

Vaari
Søk i Finlands nasjonale depotbibliotek . Bestill via direkte kontakt. Lån fra Vaari er gratis. Les mer om Depåbiblioteket.

Se Nasjonalbibliotekets Fjernlånsguide for flere ressurser. Bestillinger fra bibliotek utenfor Norden sendes via fylkesbiblioteket eller Nasjonalbibliotekets innlånstjeneste.

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Kontroll Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.