Sommerles 2018

I Troms deltar bibliotekene i Harstad, Torsken, Tromsø, Målselv, Skånland, Bardu og Lenvik kommuner. Kampanjen går fra 1. juni fram til 31. august.

All informasjon om Sommerles vil foregå på Sommerles-bloggen
Passord er tilsendt alle deltagerbibliotekene.

For at alle skal få innleggene som blir lagt ut der er det viktig at hvert enkelt bibliotek abonnerer på bloggen for å få nyhetsvarsler når nye innlegg blir publisert, dette gjøres inne på bloggen. PS: Abonnerte du i fjor, trenger du ikke gjøre det en gang til.

Det finnes også en lukket facebookgruppe som kan brukes til diskusjoner og annet. https://www.facebook.com/groups/124419388053958/ Alle vi som jobber med Sommerles er aktive i denne gruppen. Her svarer vi på spørsmål og deltar i diskusjoner.

Sommerles 2018 blir i år ledet av Snuti (utviklere), Finnmark fylkesbibliotek og Telemark fylkesbibliotek. Vestfold fylkesbibliotek og Vestfoldbibliotekene jobber ved siden av med å utvikle et lesebasert spill til nettsiden med midler fra NB.

Sommerles har også etablert samarbeid med Leser søker bok, med Foreningen les og Norsk lyd-og blindeskriftsbibliotek. Sistnevnte leser i år inn Sommerlesfortellingen (skrevet i år igjen av Mari Moen Holsve) slik at den blir mulig å lytte til som lydfil på nettsiden. Sjekk ut kriteriene for å bli låner ved NLBslik at du kan tilby det til de lånene som har behov for det.

Her er et flott eksempel på markedsføring. Lenvik bibliotek har laget en brosjyre for å presentere Sommerles for sine lånere.

Fylkeskontakt i Troms:
Linda M. Tindholm, tlf. 777 88 215, e-post: linda.m.tindholm@tromsfylke.no