Sommerles 2018

I Troms deltar bibliotekene i Harstad, Torsken, Tromsø, Målselv, Skånland, Bardu og Lenvik kommuner. Kampanjen går fra 1. juni fram til 31. august.

All informasjon om Sommerles vil foregå på Sommerles-bloggen
Passord er tilsendt alle deltagerbibliotekene.

For at alle skal få innleggene som blir lagt ut der er det viktig at hvert enkelt bibliotek abonnerer på bloggen for å få nyhetsvarsler når nye innlegg blir publisert, dette gjøres inne på bloggen. PS: Abonnerte du i fjor, trenger du ikke gjøre det en gang til

Det finnes også en lukket facebookgruppe som kan brukes til diskusjoner og annet. https://www.facebook.com/groups/124419388053958/ Alle vi som jobber med Sommerles er aktive i denne gruppen. Her svarer vi på spørsmål og deltar i diskusjoner.

Sommerles 2018 blir i år ledet av Snuti (utviklere), Finnmark fylkesbibliotek og Telemark fylkesbibliotek. Vestfold fylkesbibliotek og Vestfoldbibliotekene jobber ved siden av med å utvikle et lesebasert spill til nettsiden med midler fra NB.

Sommerles har også etablert samarbeid med Leser søker bok, med Foreningen les og Norsk lyd-og blindeskriftsbibliotek. Sistnevnte leser i år inn Sommerlesfortellingen (skrevet i år igjen av Mari Moen Holsve) slik at den blir mulig å lytte til som lydfil på nettsiden. Sjekk ut kriteriene for å bli låner ved NLBslik at du kan tilby det til de lånene som har behov for det.

Fylkeskontakt i Troms:
Linda M. Tindholm, tlf. 777 88 215, e-post: linda.m.tindholm@tromsfylke.no