Les for svingende og Sommerles feirer aktive lesere

Smilende forfatter og vinner.

Se så fornøyde de er, forfatter Jan Tore Nordeng og vinner Hannah Mikaela.

Avslutningsfester for sommerens lesekampanjer arrangeres i disse tider i flere bibliotek, vi har skrevet litt fra to av dem.

16. september møtte rundt 100 barn og voksne spent opp på bokfesten «Les for svingende på Tromsø bibliotek og byarkiv. 750 lesekort var levert inn, noe som betyr at barn fra hele Tromsø har lest nesten 4000 bøker i løpet av sommeren! De som leverte inn lesekort deltok i trekkinga av 20 premier.

31. august markerte Lenvik avslutning for deres lesekampanje Sommerles med en bokfest. De som deltok på festen fikk møte forfatteren Jan Tore Nordeng. Som seg hør og bør på en bokfest, ble det trukket ut premier. Hovedpremien var å få navnet sitt skrevet inn i forfatterens bok som han nå skriver på.

Mange av de andre bibliotekene i fylket har  også hatt eller skal ha bokfest og feire leseglade barn.
For eksempel Skjervøy