Arrangementskalender

okt
21
lør
Språkkafé @ Balsfjord folkebibliotek
okt 21@12:00-13:00

Biblioteket ønsker velkommen til ny språkkafé, hvor man kan slå av en hyggelig prat, samtidig som man lærer bort – eller lærer seg mer norsk. Vi serverer gratis drikke og har samtalekort og spill for de som ønsker å bruke det. Barn kan gjerne være med. Siden vi starter samarbeid med Sørkjos Sanitetsforening, som skal starte ytterligere språkkafeer tilrettelagt særlig for minoritetsspråklige kvinner, vil flere medlemmer derfra komme denne gangen. Dette for å bli bedre kjent med både konseptet og deltakere. Vel møtt!

Les om arrangementet på facebooksiden til Balsfjord folkebibliotek

okt
25
ons
Eventyrstund @ Balsfjord folkebibliotek
okt 25@10:30-11:00

Eva skal lese fra Monsterkokkene lager hai-te, en bok som er ypperlig for deg som kanskje synes det er litt skummelt på rommet ved leggetid. (Den viser nemlig hva dere kan gjøre med monstre under senga!) Etter eventyret kan barna fargelegge mystiske motiver om de vil. Velkommen!

Les om arrangementet på facebooksiden til Balsfjord folkebibliotek

okt
28
lør
Mørketidsverksted @ Balsfjord folkebibliotek
okt 28@10:00-14:00

Vi inviterer store og små til mørketidsverksted, hvor dere kan lage lykter, girlandere, masker, skummel pynt og annet som dere måtte ønske å skape av det vi setter fram. Som i fjor ordner vi også flere forslag med maler/oppskrifter, i tillegg til at vi selvsagt pynter lokalene litt for anledningen. Arrangementet er gratis og åpent for alle som ønsker å komme i grøssende god høststemning!

Les om arrangementet på facebooksiden til Balsfjord folkebibliotek

nov
4
lør
Språkkafé med sanitetsforeningen @ Balsfjord folkebibliotek
nov 4@12:00-13:00

Biblioteket ønsker i samarbeid med Sørkjos Sanitetsforening velkommen til ny språkkafé, tilrettelagt særlig for minoritetsspråklige kvinner. Her kan man ta en hyggelig prat, samtidig som man lærer bort – eller lærer seg mer norsk. Vi serverer gratis drikke og har samtalekort og spill for de som ønsker å bruke det. Barn kan gjerne være med. Merk at biblioteket fortsatt har de vanlige språkkafeene også, som bruker å inntreffe den siste lørdagen i måneden. Språkkafeene med sanitetsforeningen kommer i tillegg, vanligvis den første lørdagen i måneden.

Les om arrangementet på facebooksiden til Balsfjord folkebibliotek

nov
7
tir
Forfattermøte – Ellen Hofsø @ Balsfjord folkebibliotek
nov 7@18:00-19:00

I samarbeid med Troms fylkesbibliotek inviterer vi til forfattermøte med Ellen Hofsø, som i juni kom ut med boka Elvesang. Det er en ungdomsroman som også passer for voksne som er interesserte i historiske forhold og det som omhandler samer og kvener. Hofsøs kildemateriale henviser mye til Troms og Balsfjord, så dette bør være noe for flere av dere!​

Les om arrangementet på facebooksiden til Balsfjord folkebibliotek

nov
9
tor
Tr*ffpunkt Mikromarc @ Quality Hotel Expo
nov 9-nov 10 heldags

Informasjon om brukermøtet 

 bloggen til Mikromarc brukerstyre finner dere oppdatert informasjon om brukermøtet og mye annet nyttig Mikromarc-stoff.

nov
11
lør
Bibliotekets julemarked @ Balsfjord folkebibliotek
nov 11@10:00-15:00

Etter populær etterspørsel holder vi julemarked i år også, hvor vi satser sterkt på nordnorske kunstnere/håndverkere og små bedrifter/organisasjoner. Vi har vært riktig heldige å få veldig talentfulle folk med oss, så det vil være mye unike og håndlagde produkter av ulike materialer, samt deilige søtsaker og bakst til inntekt for både lokale idrettslag og skoleklasser. Biblioteket selger også kaffe, kakao og gløgg for tørste struper som kommer innom.

Les om arrangementet på facebooksiden til Balsfjord folkebibliotek

nov
14
tir
Nordisk bibliotekuke: Øyer i Norden @ Balsfjord bibliotek
nov 14-nov 18 heldags

I uke 46 er det Nordisk bibliotekuke, som i år har temaet «Øyer i Norden». Dette skal altså brukes som et samlende omdreiningspunkt for litteraturen det fokuseres på i bibliotekene den uka.​ I anledning temaet vil vi selvsagt også gjøre i stand litt morsomheter for alle som kommer innom disse dagene, blant annet et lite hobbyverksted med øy/sjørøvertema som skal stå hele den uka, i tillegg til at det blir anledning til å delta i quiz. Ta med ungene og lag dere en stereotypisk øyelapp eller balanser på steinløypa for ikke å havne i havet, samt finn ut hvor mye (eller lite) dere egentlig vet om øyene i Norden.

https://www.facebook.com/events/321084301628521/?acontext=%7B%22ref%22%3A%223%22%2C%22ref_newsfeed_story_type%22%3A%22regular%22%2C%22feed_story_type%22%3A%22117%22%2C%22action_history%22%3A%22null%22%7D

Barsel/barnetreff @ Balsfjord folkebibliotek
nov 14@13:00-15:00

Vi inviterer til nytt barsel/barnetreff for de med barn fra 0-3 år, med påkledning av barn som tema – tillegg til anledning for å bli kjent med andre småbarnsforeldre. Denne gangen blir det ikke besøk av helsesøster, men biblioteket gjør tilgjengelig diverse medier med emner som angår småbarnslivet, som kan lånes hjem. Vi ordner også enkel servering (kaffe, te og vann), dere må gjerne ta med dere matpakke og spise her. Treffene er gratis og vil holde sted på bibliotekets eventyrrom. Velkommen!

Les om arrangementet på facebooksiden til Balsfjord folkebibliotek

nov
15
ons
Biblioteksjefmøte @ Tromsø
nov 15-nov 16 heldags

Møtet vil ha tre temaer: Biblioteket som kunnskapsaktør, felles planlegging av 2018 og Ordkalotten og forfattersentrums bransjeseminar, blant annet om litteraturens plass i kulturpolitikken/den nordnorske litteraturstrategien.

Invitasjon og program.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Kontroll Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.