Arrangementskalender

okt
21
lør
Språkkafé @ Balsfjord folkebibliotek
okt 21@12:00-13:00

Biblioteket ønsker velkommen til ny språkkafé, hvor man kan slå av en hyggelig prat, samtidig som man lærer bort – eller lærer seg mer norsk. Vi serverer gratis drikke og har samtalekort og spill for de som ønsker å bruke det. Barn kan gjerne være med. Siden vi starter samarbeid med Sørkjos Sanitetsforening, som skal starte ytterligere språkkafeer tilrettelagt særlig for minoritetsspråklige kvinner, vil flere medlemmer derfra komme denne gangen. Dette for å bli bedre kjent med både konseptet og deltakere. Vel møtt!

Les om arrangementet på facebooksiden til Balsfjord folkebibliotek

okt
25
ons
Eventyrstund @ Balsfjord folkebibliotek
okt 25@10:30-11:00

Eva skal lese fra Monsterkokkene lager hai-te, en bok som er ypperlig for deg som kanskje synes det er litt skummelt på rommet ved leggetid. (Den viser nemlig hva dere kan gjøre med monstre under senga!) Etter eventyret kan barna fargelegge mystiske motiver om de vil. Velkommen!

Les om arrangementet på facebooksiden til Balsfjord folkebibliotek

okt
28
lør
Mørketidsverksted @ Balsfjord folkebibliotek
okt 28@10:00-14:00

Vi inviterer store og små til mørketidsverksted, hvor dere kan lage lykter, girlandere, masker, skummel pynt og annet som dere måtte ønske å skape av det vi setter fram. Som i fjor ordner vi også flere forslag med maler/oppskrifter, i tillegg til at vi selvsagt pynter lokalene litt for anledningen. Arrangementet er gratis og åpent for alle som ønsker å komme i grøssende god høststemning!

Les om arrangementet på facebooksiden til Balsfjord folkebibliotek

nov
7
tir
Forfattermøte – Ellen Hofsø @ Balsfjord folkebibliotek
nov 7@18:00-19:00

I samarbeid med Troms fylkesbibliotek inviterer vi til forfattermøte med Ellen Hofsø, som i juni kom ut med boka Elvesang. Det er en ungdomsroman som også passer for voksne som er interesserte i historiske forhold og det som omhandler samer og kvener. Hofsøs kildemateriale henviser mye til Troms og Balsfjord, så dette bør være noe for flere av dere!​

Les om arrangementet på facebooksiden til Balsfjord folkebibliotek

nov
9
tor
Tr*ffpunkt Mikromarc @ Quality Hotel Expo
nov 9-nov 10 heldags

Informasjon om brukermøtet 

 bloggen til Mikromarc brukerstyre finner dere oppdatert informasjon om brukermøtet og mye annet nyttig Mikromarc-stoff.

nov
11
lør
Bibliotekets julemarked @ Balsfjord folkebibliotek
nov 11@10:00-15:00

Etter populær etterspørsel holder vi julemarked i år også, hvor vi satser sterkt på nordnorske kunstnere/håndverkere og små bedrifter/organisasjoner. Vi har vært riktig heldige å få veldig talentfulle folk med oss, så det vil være mye unike og håndlagde produkter av ulike materialer, samt deilige søtsaker og bakst til inntekt for både lokale idrettslag og skoleklasser. Biblioteket selger også kaffe, kakao og gløgg for tørste struper som kommer innom.

Les om arrangementet på facebooksiden til Balsfjord folkebibliotek

nov
15
ons
Biblioteksjefmøte @ Tromsø
nov 15-nov 16 heldags

Møtet vil ha tre temaer: Biblioteket som kunnskapsaktør, felles planlegging av 2018 og Ordkalotten og forfattersentrums bransjeseminar, blant annet om litteraturens plass i kulturpolitikken/den nordnorske litteraturstrategien.

Invitasjon og program.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Kontroll Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.