Arrangementskalender

feb
21
ons
Tekstutstilling @ Balsfjord folkebibliotek
feb 21-mar 21 heldags

I anledning den internasjonale morsmålsdagen og verdens poesidag samarbeider vi med den lokale voksenopplæringa, for å lage en tekstutstilling som vil stå i våre lokaler fra den 21/2 til den 21/3. Tekstene vil være poesi som elevene ved voksenopplæringen har oversatt fra eget morsmål over til norsk. Den internasjonale morsmålsdagen markeres den 21/2 hvert år. Formålet med dagen er å fremme språklig mangfold og flerspråklighet, samt øke forståelse, toleranse og dialog angående språklige og kulturelle tradisjoner. Verdens poesidag markeres den 21/3 hvert år. Formålet med dagen er å skape oppmerksomhet rundt lesing, skriving, publisering og læring av poesi over hele verden.
Tekstutstillingen vår vil forhåpentligvis forene disse formålene, så vi håper alle som kommer innom i løpet av utstillingsperioden tar seg tid til å beundre verkene.

mai
26
lør
Konsert med Hollow Hearts @ Balsfjord folkebibliotek
mai 26@14:00-15:30

Vi får nytt besøk av magiske Hollow Hearts og inviterer til halv-akustisk intimkonsert. Denne gangen får dere høre låter fra bandets debutalbum, «Annabelle», som kommer ut fredag 16. mars. Det blir intimt og koselig – vel møtt!
https://www.facebook.com/events/1998082283798604/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Kontroll Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.