Hege er ny biblioteksjef i Kvæfjord

hege-andersenVi ønsker Hege Jasmin Andersen velkommen som ny biblioteksjef i Kvæfjord. Hege tok bibliotekarutdanning i Tromsø i 2004 og har jobbet på UB og biblioteket på Høgskolen i Harstad.  Etter en stund ønsket hun å gjøre noe annet og tok utdanning som kunstterapeut. Hun jobbet et år som biblioteksjef i Tjelsund før hun flyttet til Kvæfjord. Hege syns det er fint å komme tilbake til jobb i bibliotek og har funnet en arena hvor hun kan bruke seg sjøl. Hun er opptatt av det kreative mennesket og ønsker å bruke biblioteket til noe mer, noe kreativt, spesielt med tanke på barn og ungdom. Hege har også tanker om hvordan hun kan utvikle biblioteklokalet.

«Det skal bli spennende i fortsettelsen, og jeg ser fram til å samarbeide med fylkesbiblioteket»,  sier hun. Og vi ser fram til å samarbeide med Hege!